POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

De Gea bestämmer sin framtid i juni

David De Gea har kopplats ihop med en flytt till England och inte minst Manchester United, efter att de gett upp hoppet om Manuel Neuer. De Gea säger nu att han kommer bestämma sig över sin framtid i slutet av juni – men att han intw alls tänker på en flytt.

– Jag är lugn. Det har pratats så mycket om mig att jag skulle kunna vara i vilket lag som helst nu. Jag tror inte att det är bra att prata så mycket för någon. Jag skulle kunna vara var som helst, men jag är i Atlético Madrid.

Publicerad 2011-05-15 kl 14:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå