POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Benzema vill stanna i Real

Karim Benzema har under slutet av säsongen kopplats ihop med flera klubbar, bland annat Arsenal och Juventus. Fransmannen har, trots 13 mål i den marängvita tröjan i år, inte lyckats spela till sig en garanterad startplats.

Benzemas agent Kazim Djaziri vill dock punktera ryktesballongerna.

– Benzema vill inte lämna Madrid. Han har inte bett mig att förhandla med någon klubb. Rapporterna om att han ska lämna är falska Karim vill fortsätta spela i Real Madrid har har bevisat det med sina fina prestationer på senaste tiden, säger Djaziri till AS.

Publicerad 2011-05-16 kl 10:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå