POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Galatasaray: "Vi vill ha Källström och Elmander"

Galatasaray är en storklubb på viss dekis i Turkiet. Laget ligger just nu nia i ligan vilken president Unal Aysal är långt ifrån nöjd med. Nu siktar han, enligt Kanalturk, på att göra förändringar och klubben har redan ställt in siktet på två potentiella nyförvärv: Johan Elmander och Kim Källström.

Elmander kan som bekant lämna Bolton som Bosman under sommaren och just nu tyder inget på att han kommer förlänga med klubben. Frågan är om Galatasaray är intressant nog, med tanke på den starka säsong som anfallaren har bakom sig. Den turkiska klubben har ryckt i Kim Källström tidigare, men Lyon-mittfältaren har flera gånger sagt att han trivs bra i Frankrike.

Publicerad 2011-05-16 kl 09:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå