POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool med i dragkampen om superlöftet Hazard

Den 20-årige belgaren Eden Hazard, till vardags i franska Lille, spås en lysande framtid i någon av Europas bästa ligor. Enligt brittisk media har nu också Liverpool deklarerat sitt intresse för den offensiva mittfältaren. Därmed ansluter de till den skara klubbar som tidigare visat intresse för “lille Messi” som hans före detta tränare i Lille kallat honom. Senast i raden av intressenter var det Inters president Massimo Moratti som gick ut och bekräftade sitt intresse för talangen. Rykten placerar honom också i Real Madrid, Arsenal och Juventus.

Publicerad 2011-05-18 kl 13:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå