POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Valencia vill köpa från Barca - Bojan på väg in

Valencia kan värva från Barcelona, skriver spanska Sport. Ligatrean uppges vilja lägga vantarna på sidsteppade anfallaren Bojan Krkic.

Att forwarden är talangfull betvivlar nog ingen. Men under flera säsonger har han mer eller mindre stått och stampat i utvecklingen, utan att ta klivet till att bli den ”näste Messi” som optimisterna utmålat honom till.

Enligt tidningen Sport kan lösningen bli en flytt till Mestalla för 20-åringen, som sedan sin debut 2007 gjort mer än 100 ligaframträdanden för Barca. Katalanerna uppges dock vara benhårda på en punkt. Om Bojan säljs ska en klausul skrivas in i kontraktet, som gör det möjligt att köpa tillbaka honom för en bestämd summa lite längre fram.

Publicerad 2011-05-18 kl 10:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå