POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool vill ha Diego

Brassen Diegos karriär är på väg åt helt fel håll. Lösningen? En flytt från Wolfsburg till Liverpool. Enligt franska L’equipe är Liverpools franske sportdirektör Damien Comolli intresserad av 26-åringen. En anledning är förmodligen att prislappen lär ligga på i sammanhanget modesta 100 miljoner kronor.   Diego är på väg bort från Wolfsburg sedan han vägrat att resa med resten av laget till senaste matchen mot  Hoffenheim då han fått klart för sig att han inte skulle få starta matchen.

Publicerad 2011-05-19 kl 14:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå