POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Roma riktar blickarna mot fransk landslagspelare

Roma är på jakt efter en defensiv mittfältare. I alla fall om man får tro La Gazzetta dello Sport, som pekar ut Blaise Matuidi som en av klubbens prioriteringar inför nästa säsong. Den 24-årige landslagsmannen, som återfinns i franska AS Saint-Étienne, har tidigare länkats till Arsenal och Napoli. Blaise Matuidi – som spelat två matcher i EM-kvalet för Frankrike under Laurent Blancs ledning har varit i Saint-Étienne sedan 2007. Hans kontrakt går ut 2013.

Publicerad 2011-05-19 kl 15:02

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå