POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juve bjuder på Sanchez - som kräver CL-klausul

Juventus bjuder på Alexis Sanchez – men det finns en liten hake. Stjärnan får tillåtelse att kvala med Udinese till Champions League innan han flyttar.

Det är Gazzetta dello Sport som rapporterar att Juve sällar sig till intressenter som Manchester City och Inter för att locka stjärnan till sig. Den chilenske forwarden har bombat in mål under säsongen och nu har han dragit även ”den gamla damens” intresse till sig.

Enligt Gazzettan har Juventus lagt ett bud på cirka 300 miljoner kronor, men det är oklart vad som händer om Udinese tar sig till Champions League. Det ska finnas en klausul som gör gällande att Sanchez får avvakta kvalmatcherna innan övergången blir verklighet.

Publicerad 2011-05-26 kl 11:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå