Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tyska stjärnskottet nobbar Spurs och Liverpool

Både Tottenham och Liverpool uppges jaga honom – men Marko Marin nobbar.
– Jag trivs i Bremen, säger tysken.

Enligt ryktena har både Spurs och Pool velat roffa åt sig mittfältaren under sommarfönstret – men det blir ingen övergång.

– Jag vill stanna i Werder, för jag har det riktigt bra här. Jag har aldrig känt något behov av att lämna klubben utan mitt mål är att nå framgång här. Skulle de vilja sälja mig är det en annan sak – men till dess funderar jag inte på det, säger Marin till Sportinglife.

Publicerad 2011-06-15 kl 20:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons