Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Falcao närmar sig Chelsea: "Kan spela i bättre ligor"

Nu när tränaren Andre Villas-Boas lämnat Porto för Chelsea känns det utan tvekan mer troligt att colombianske superanfallaren Radamel Falcao går samma väg. Falcao avgjorde Europa League-finalen mot Braga och vann skytteligan i turneringen överlägset på 17 mål.

Enligt The Daily Mail är målspottaren nu överens med Chelsea om ett kontrakt värt 54 miljoner kronor om året. Det enda som återstår är att klubbarna kommer överens – och det har pratats om en övergångssumma på knappt 300 miljoner kronor för 25-åringen.

ANNONS

– Jag lämnar allt till min agent. Jag är väldigt lugn men jag vet att saker och ting rör på sig, säger Falcao enligt den brittiska tidningen.

– Min ambition är att fortsätta jobba hårt, och jag är övertygad om att jag kan spela i bättre ligor, som den engelska. Allt som behöver hända om Chelsea vill ha mig är att vi börjar förhandla.

Publicerad 2011-06-24 kl 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto