POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uniteds Sneijder-bud: 360 miljoner

En offensiv mittfältare äe r klar för Inter. Nu kan en annan vara på väg att lämna. The Daily Mirror skriver att Manchester United lagt ett bud på Wesley Sneijder, värt motsvarande 360 miljoner kronor.

Ricardo Alvarez har valt Inter och han tidigare klubb, Velez Sarsfield, har bekräftat att man är överens med den italienska storklubben. Alvarez är en spelkreatör som helst spelar centralt. I Inter kan han få bekränsat med speltid om han ska konkurrera med Wesley Sneijder, men flera medier har rapporterat att Sneijder kan komma att lämna Italien.

Manchester United vill holländaren ska enligt the Daily Mirror ha lagt ett bud på 360 miljoner kronor. Frågan är om Inter kan vara villiga att sälja till det priset, nu när man har en ersättare som kan spela på Sneijders position.

Publicerad 2011-07-06 kl 11:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå