Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

FCK brandskattas på försvarare

Först försvann Oscar Wendt, sen Mikael Antonsson och slutligen Zdenek Pospech som bosmanfall.  Nu sen även FCK ut att vara på väg att förlora unge backen Mathias Zanka Jörgensen.  PSV har lagt ett bud på backen motsvarande 27 miljoner kronor.

Förra årets åttondelsfinalist i Champions League har avvisat budet, men kan se sig tvungna att sälja spelaren, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt. Försvararen har dessutom redan avvisat ett nytt kontraktsförslag.

– Zanka är glad för att spela i FCK, som har många spännande utmaningar nästa säsong. Men om man ser på det rent ekonomiskt, bör FCK överväga hur mycket pengar de kan få in på en spelare som bara har 12 månader kvar på sitt kontrakt, säger spelarens agent till sporten.dk.

ANNONS

 

Publicerad 2011-07-07 kl 16:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto