POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Wenger säljer Nasri - och köper Benzema

Det ser ut som att Arsenal förlorar ett par storspelare i sommar. Men Arsene Wenger har redan en plan klar – och kommer att lägga ett bud Real Madrids Karim Benzema.

Samir Nasri och Cesc Fabregas ser båda ut att vara på väg att lämna Arsenal. Fabregas ska som bekant till Barcelona, för en övergångssumma någonstans mellan 400-450 miljoner kronor. Samtidigt uppger flera brittiska medier att både Manchester City och Manchester United lagt bud på drygt 200 miljoner kronor för Nasri, och eftersom fransmannens kontrakt håller på att löpa ut, är en övergång inte otrolig.

För att kompensera de spelarförlusterna, planerar Arsene Wenger nu att köpa Karim Benzema. The Daily Mail skriver att Wenger förbereder ett bud på motsvarande 300 miljoner kronor för Real Madrid-stjärnan.

Publicerad 2011-07-07 kl 08:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå