POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Malagas värvningbomb – Sneijder från Inter

Sakkunnige agenten Ernesto Bronzetti har uttalat sig i italienska Sky Sports där han försäkrar att kontakt tagits mellan Malaga och Inter om Wesley Sneijder.  La Repubblica går ännu längre och säger att Inter är positiva till en affär. Mestadels för att Malaga ser ut att vilja betala uppemot 360 miljoner kronor för Schneider.  En summa som enligt medier blir svår att säga nej till för Inter. Det som dessutom talar för en Sneijder-flytt är att Inter nyligen värvat Ricky Alvarez, en spelare som spelar på liknande position som holländaren.

 

Publicerad 2011-07-08 kl 00:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå