POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Aston Villa lägger bud på N’Zogbia

Nyrika Aston Villa letar nya spelare. Efter försäljningen av Ashley Young och den väntade övergången av Stewart Downing har laget en välfylld plånbok, men två tomma platser på taktiktavlan. Nu uppger Teamtalk att första prioritet på ersättare är Wigans yrväder Charles N’Zogbia.

Tidigare under sommaren har Wigan gått ut och sagt att N’Zogbia, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt, kommer att spela för en större klubb nästa säsong. Budet som Birmingham-klubben lagt uppges ligga på runt 103 miljoner kronor.

Andra spelare som Aston Villas nye tränare Alex McLeish sägs vara intresserad av är Shaun Wright-Phillips från Manchester City och Spartak Moskvas Aiden McGeady. Dessutom väntas Shay Given värvas in som ersättare till Brad Friedel – och man har dessutom gett sig in i dragkampen om Scott Parker.

Publicerad 2011-07-15 kl 10:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå