Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tevez fotograferad - med Inters sportchef

Sillybloggen

Carlos Tevez kan hamna i Inter. ESPN skriver att stjärnan fotograferats ihop med sportchefen Marco Branca vid ett hemligt möte på Sardinien under torsdagen.

Det är knappast någon sensationell nyhet att argentinaren vill lämna England. Och även efter att flytten till Corinthians gick i stöpet fortsätter 26-åringens kamp för att hitta en ny klubb.

Enligt medier som Corriere dello Sport och ESPN kan jakten sluta i Serie A. Prislappen på 400 miljoner kronor uppges inte avskräcka Inter – vars sportchef Marco Branca ska ha stämt träff med Tevez under stort hysch-hysch den här veckan.

Manchester Citys manager Roberto Mancini insisterar dock på att han själv fortfarande ser Tevez som ”sin” spelare.

– För tillfället är han ju det. Precis som han var igår och för tre dagar sedan. I framtiden vet vi inte vad som händer, men för oss är Carlos viktig. Han vill lämna oss och komma till Argentina eller ett annat land för sin familjs skull. Med tanke på de skälen tror jag att vi skulle acceptera en försäljning, säger Mancini.

Annons
Publicerad 2011-07-22 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto