Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lukakus flirt med Chelsea

Anderlechts supertalang Romelu Lukaku har öppnat för en övergång till Chelsea som varit på jakt efter belgarens namnteckning under en längre tid.

– Jag väntar lugnt på telefonsamtalet som förkunnar att allting blivit ordnat mellan de bägge klubbarna, säger Lukaku till Het Laatse Nieuws.

– Jag skulle inte få spela från start direkt om jag går till en toppklubb i Europa, men jag kommer vara i en miljö som kommer göra mig starkare. Jag behöver en anpassningsperiod, kanske en säsong, innan jag kan utmana.

– Sturridge, Kalou och Anelka kommer spela på kanterna, så har du två centrala anfallare – Drogba och Torres – men vanligtvis spelar bara en.

– Allt kan hända i storklubbar. Spelare kanske säljs, så de behöver mig. Jag väntar.

Frågan är om Lukaku väntar förgäves vid sin smartphone. I ett uttalande idag berättade Chelseas nye tränare Andre Villas Boas att klubben inte ämnar att förstärka truppen mer, så länge det inte inträffar skador eller försäljningar.

Publicerad 2011-08-05 kl 16:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons