Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Santospresidenten: Ganso får lämna

Mittfältsstjärnan Paulo Henrique Ganso har tidigare sagt att han vill lämna Santos i vinter och gå till Milan. 21-åringens brasilianska klubb vill behålla honom, men Santospresidenten Luiz Alvaro Ribeiro medger nu att en flytt kan komma att ske.

– Han har sagt till mig att han vill stanna i Santos för att spela klubb-VM i slutet av året. Men om han vill lämna Santos kommer vi inte att protestera. Vi måste respektera spelarens önskemål. Han har sina drömmar och sina ambitioner, säger Riberio till Lancenet.

Publicerad 2011-08-06 kl 10:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons