Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Falcao till Atletico - trots nypåskrivet kontrakt med Porto

För mindre än en månad sen skrev Falcao och Porto på ett nytt kontrakt, vilket effektivt satte stopp på spekulationerna att Chelsea skulle köpa den colombianske målkungen. Avtalet mellan Porto och spelaren sades löpa fram till 2015 och ha en utköpsklausul á cirka 400 miljoner kronor.

Nu skriver spanska Marca att Falcao är Atletico Madrids favorit till att ersätta flyktade Sergio Agüero.  Något de egentligen suttit och planerat sen i maj, då representatner för klubbarna träffades i samband med Europa League-finalen i Dublin.

Det som talar emot en eventuell övergång är att Falcao, i egenskap av icke-europé, skulle bli en en utomeuropé för mycket. Reglerna tillåter tre spelare som inte tillhör den europeiska gemenskapen. Dessutom kan Atletico heller inte skynda på affären, då Porto enligt Marca mycket gärna har kvar Falcao till mötet i Uefas Supercup-final mot Barcelona.

Publicerad 2011-08-08 kl 21:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons