Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

De Rossi till attack mot tidningarna

Daniele De Rossi går på krigsstigen mot medierna.
Det skrivs bara lögn, lögn och åter lögn, hävdar Romastjärnan.
– Varje dag får jag läsa falsk information, säger han.

Ryktesvis har mittfältaren placerats ibland annat England och Premier League, samtidigt som andra påståenden gör gällande att han till stanna i Italien – men att Roma försöker tviniga honom till en lönesänkning.

– Ni journalister hittar på något nytt varje dag. Ena stunden ska jag förlänga mitt kontrakt, i nästa har jag tackat nej till gud vet vilken klubb. Det finns ingen sanning alls i det snacket, säger De Rossi.

Han berättar att situationen är sådan att den kräver lite betänketid och att inget framtidsbeslut har fattats.

– Varje dag läser jag falsk information, absurda stories och galna summor som slentrianmässigt flyger runt i pressen. När det finns något konkret ska jag uttala mig om det.

– Är jag omtyckt av Roberto Mancini i City? Hur ska jag kunna veta det? Fråga honom, säger De Rossi.

Publicerad 2011-08-11 kl 14:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons