Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

280 miljoner + Kalou = Modric till Chelsea

Chelseas jakt på Tottenhams Luka Modric är inte över. Senaste nytt från öarna är att Chelsea är villigt att sockra sitt bud  på 280 miljoner kronor med att slänga in ivorianske anfallaren Salomon Kalou enligt goal.com.

Tottenhams manager Harry Redknapp har inte gjort en hemlighet av att han letar efter nya anfallare. Samtidigt anser Chelsea-coachen Villas-Boas att Kalou är mest undvarbar bakom Torres, Drogba, Anelka, Sturridge och nyförvärvet Lukaku.

 

Publicerad 2011-08-16 kl 15:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons