Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Skadedrabbat Leeds vill låna Roque Santa Cruz

 

Manchester Citys forward Roque Santa Cruz kan vara på väg att lämna klubben. Paraguayanen har fått sparsamt med speltid i the Citizens och är enligt agenten och farsan på väg att lånas ut till the championship.

–       Championship är väldigt konkurrenskraftig och har stora lag, som inte för så längesen spelade i toppen och har stora arenor, som till exempel Leeds. City letar efter ny klubb för honom där han kan få spela mer, säger spelarens far Aproniano till The Sun.

Leeds kan passa Santa Cruz extra bra då Leeds för närvarande har skral anfallsbesättning med Becchio, Somma och Paynter skadade. Santa Cruz har inte spelat mer än 24 gånger för City sen han kom från Blackburn Rovers 2009.

 

Publicerad 2011-08-18 kl 17:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons