Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nu eller aldrig för Eto’os ryska flytt

Enligt Gazzettan har dagen D kommit för Etoós flytt till ryska Anzhi. Avståndet sägs fortfarande vara stort mellan klubbarna och i skrivande stund väntar Inter på ett sista bud från ryssarna. Förhandlingarna har återupptagits och under fredagen lunchade Eto’os agent Claudio Vigorelli med Fifa-agenten Peppino Tirre, som fungerar som medlare i affären.

Inter uppges kräva 185 miljoner kronor för kamerunske anfallaren, och ryssarna har hittils varit villiga att ge 153 miljoner.  Om ryssarna kommer med ett bra bud ikväll, flyttar Eto’o  till Anzhi, annars är han fortsatt en Interspelare till 2014.

Publicerad 2011-08-19 kl 20:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons