Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bellamy kan återvända till Liverpool

Craig Bellamy är sannolikt ganska långt från att ta en plats i Manchester City – och nu har möjligheten till en oväntad comeback i Liverpool dykt upp, det rapporterar den normalt ganska trovärdiga The Guardian. Efter en säsong i Liverpool 2006-2007 och en golfklubbeattack mot John Arne Riise lämnade Bellamy klubben alltså sommaren 2007 – men om man får tro The Guardian är nu Liverpool intresserat igen. De kan dock få konkurrens av Celtic, men frågan är om skottarna kan tänka sig att matcha Bellamys relativt höga lön, något som Liverpool kanske kan tänka sig om man slipper betala någon transfersumma för walesaren.

Publicerad 2011-08-23 kl 14:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons