Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vidic kan följa Etoo till Anzhi

Enligt medierapporter vill Anzhi fortsätta värva. Det räcker inte med att begrava Samuel Eto’o i pengar, nu vill klubbens ofantligt rike ägare Suleyman Kerimou förstärka de bakre delarna i laget med en värvning av Manchester Uniteds serbiske backbjässe Nemanja Vidic.

Prislappen på Vidic sägs ligga på cirka 260 miljoner kronor. Vad Vidic skulle få i lön vågar man kanske inte spekulera i. Eto’o påstås inkassera 3,6 miljoner kronor i veckan och Vidic hoppas säkert på något liknande.

Publicerad 2011-08-30 kl 18:02

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons