Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Boltons landslagsback lämnar i januari – för Chelsea?

Owen Coyle bekräftar att Bolton för diskussioner om en försäljning av sin engelske landslagsback Gary Cahill. Mittbackens kontrakt går ut efter säsongen och Bolton ser nu ut att sälja i januari för att få en summa för spelarens flytt.

ANNONS

– Det finns ett seriöst intresse för Gary, men vi har två viktiga matcher innan 1 januari innan någonting kan komma att ske. Inget är klart ännu men jag kan säga att en dialog förs. Jag är rättfram och säger detta, som jag alltid gör, och sådan är situationen, säger Boltons tränare Owen Coyle enligt Sky Sports.

Chelsea är på jakt efter en mittback vilket tränaren André Villas-Boas bekräftar. Portugisen har även bekräftat att Chelsea är intresserat av Gary Cahill och en värvning i januari verkar vara allt mer trolig.

Publicerad 2011-12-23 kl 14:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto