Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Arsenalmittfältaren: "Henry skulle tillföra en hel del"

Arsenal kommer att tappa Gervinho och Marouane Chamakh till de afrikanska mästerskapen under en period i januari och februari vilket ger Arsenal färre alternativ på anfallspositionerna. Det har på grund av detta ryktats om att Thierry Henry, som tränar med klubben, skulle kunna göra ett kort inhopp i sin gamla klubb. Arsenals mittfältare Alexandre Song är en av dem som vill det.

ANNONS

– När jag ser honom på träning retas jag lite med honom. Jag säger “Du kan fortfarande spela med oss, du vet det väl?” Men han har aldrig svarat utan ler bara tillbaka. Vad han har åstadkommit i sin karriär är fantastiskt. Han har ingenting att bevisa. I dag har han tillfället att ge oss hjälp. En spelare med sådan gestalt, sådan potential. Han skulle tillföra en hel del, säger Song till L’Equipe.

Publicerad 2011-12-27 kl 12:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto