Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Chelseas Alex vill hem till Santos

Chelseas mittback Alex har lämnat in en transferbegäran och kommer med största sannolikhet att lämna Chelsea i januari. Nu säger han själv att han helst skulle föredra en flytt hem till Brasilien och Santos.

ANNONS

– Mitt förstaval är Santos, men det är mycket som måste stämma. Först och främst måste klubben lägga ett bud, det är inte endast mitt beslut. Det största problemet är att jag fortfarande har ett och ett halvt år kvar på mitt kontrakt. Hade jag haft mindre tid kvar på mitt kontrakt skulle det vara lättare att återvända till Brasilien, säger Alex enligt goal.com.

En flytt hem till Santos skulle innebära en nedgång i lön vilket Alex är medveten om.

– Det har jag varit medveten om ända sedan jag begärde att säljas. Jag vet att jag inte kommer att tjäna lika bra i Brasilien, det blir tufft att ens hålla lönen i närheten av samma nivå. Men det är inget problem för mig. Spelare som återvänder vet att de kommer att förlora rent ekonomiskt, säger Alex.

Tidigare har det spekulerats flitigt i en flytt till Juventus för den 29-årige mittbacken och lyckas inte Santos betala Chelsea en acceptabel summa finns chansen att han hamnar i Turin.

ANNONS
Publicerad 2011-12-28 kl 16:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto