Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma ute efter Tottenhams högerback

Det är engelska The Sun som uppger att Roma vill värva Vedran Corluka från Tottenham. Corluka kom till Tottenham från Manchester City för tre år sedan men har på senare tid inte fått spela då Kyle Walker har tagit den ordinarie högerbacksplatsen.

Den kroatiske landslagsbacken vill inte tappa sin plats i EM-truppen och hans agent Nikky Vuksan sa för några veckor sedan att han skulle prata med Tottenham om Vedran Corlukas framtid och att han vore glad att se Corluka spela i Roma. Roma uppges ha skickat en förfrågan till Tottenham och spelaren själv uppges vara intresserad av en flytt till den italienska huvudstaden.

Publicerad 2011-12-28 kl 11:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons