Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ytterligare konkurrens för Ekdal – Cagliari lånar Dessena

Sampdorias 24-årige mittfältare Daniele Dessena kommer att spela för Cagliari från årsskiftet vilket ger Albin Ekdal ytterligare konkurrens i kampen om en plats i startelvan. Dessena var för ett par säsonger sedan utlånad till Cagliari och återvänder nu i januari.

Cagliari meddelar på sin hemsida att Dessena redan har anslutit till klubben och genomfört sin första träning med sina nygamla lagkamrater. Vilken form av övergång det rör sig om nämns inte, men Football Italia uppger att det är ännu ett lån av den förre italienske U21-spelaren som förutom centralt även kan spela till höger på mittfältet.

Publicerad 2011-12-28 kl 17:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons