Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Modric stannar i Spurs säsongen ut men öppnar för flytt

Luca Modric var inblandad i en segdragen transfersaga i somras då Chelsea försökte värva den spelskicklige mittfältaren. Modric vill dock inte uppleva samma kalabalik under det kommande transferfönstret.

– Med tanke på alla omständigheter, och det faktum att jag inte vill gå igenom det jag gick igenom i somras, kan jag säga med nästan 100 procents säkerhet att jag stannar i Tottenham fram till sommaren. Jag kommer att stanna i Spurs tills juni och sen får vi se, säger Modric till kroatiska Sportske Novosti.

Chelseas försök att värva 26-åringen i somras misslyckades och nu spekuleras det i att Luca Modric är ett hett namn för Manchester United.

Publicerad 2011-12-29 kl 13:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons