Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sevillas försvarare på väg till Juve nästa vecka

Sevillas back Martin Caceres uppges vara väldigt nära en flytt till Juventus. 24-åringen som spelade i Juventus för två säsonger sedan, då på lån från Barcelona, uppges vara på väg till Turin på lån igen. Football Italia uppger att en affär kan slutföras i slutet av nästa vecka.

Enligt Football Italia är Juventus redo att erbjuda Sevilla knappt 18 miljoner kronor för lånet, med en köpoption efter säsongen på knappt 45 miljoner kronor. Caceras kan både spela centralt och till höger i backlinjen.

Publicerad 2011-12-29 kl 15:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons