Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Felipe Melo vill ha permanent flytt från Juventus

Juventus brasse Felipe Melo vill att hans flytt till Galatasaray blir permanent. Den 28-årige mittfältaren befinner sig just nu på lån i den turkiska storklubben och vill inte återvända till Turin.

– Det är praktiskt taget omöjligt att se mig i Juventuströjan igen. Jag vill inte gå tillbaka. Jag gjorde alltid mitt bästa för laget, men fansen kritiserade mig och det var en svår period att ta mig igenom. Jag vill absolut stanna i Galatasaray. Jag älskar klubben, fansen uppskattar mig och jag är äntligen lycklig, säger Felipe Melo enligt Football Italia.

Filipe Melo kom till Juventus från Fiorentina 2009. Övergångssumman låg då på drygt 200 miljoner kronor. Galatasaray måste betala Juventus knappt 112 miljoner kronor om klubben vill göra affären permanent efter säsongen. Felipe Melos kontrakt med Juventus går ut sommaren 2014.

ANNONS
Publicerad 2012-01-03 kl 14:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto