Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sakho flirtar med Milan

I morgon träningsspelar Milan mot Paris Saint-Germain i Dubai och det har varit mycket snack om en flytt för Pato till Paris. Nu kan rykten om en flytt i motsatt riktning börja frodas efter att den talangfulle PSG-mittbacken Mamadou Sakho pratat väldigt gott om Milan.

– Milan är mitt favoritlag. Varje vecka kollar jag in resultaten i Serie A och de har väldigt starka spelare som Seedorf, Ibrahimovic, Pato och Thiago Silva. Nesta är en stor mästare, det är bara att titta på hans karriär, säger Sakho enligt La Gazzeta dello Sport.

21-årige Sakho är en av de mest spännande mittbackarna i Frankrike och har jagats av många klubbar. Dock är PSG:s satsning något som talar emot en flytt. Med Ancelottis inträde och klubbens enorma ekonomiska resurser är det inte särskilt troligt att Sakho hamnar i sitt favoritlag.

ANNONS
Publicerad 2012-01-03 kl 11:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto