Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

City uppges nobba Milan – Tevez närmar sig Inter?

Sillybloggen

Sky Sport Italia ska ha uppgett att Manchester City förkastat Milans senaste bud på Carlos Tevez. Milan är som tidigare rapporterat överens med spelaren men inte med klubben. Inter däremot, som har blandat sig i jakten, har enligt uppgifter kommit överens med Manchester City. Det lämnar hela situationen i ett aningen delikat läge.

Inter är överens med klubben. Milan är överens med spelaren. Skulle Inter gå “segrande” ur striden om Tevez kommer Milans vicepresident Adriano Galliani inte att framstå särskilt väl inför Milans supportrar. I Manchester City återfinns som bekant Roberto Mancini. Med sitt förflutna i Inter, och med sin relation till klubbens president Massimo Moratti, skulle det inte vara långsökt att gissa att den blåsvarta Milanoklubben ligger bra till för en värvning.

Har Inter dessutom kommit överens med City fattas endast att komma överens med spelaren. Fortsätter Milan att få sina bud nobbade kommer Tevez med all sannolikhet hamna i Milano – i Inters tröja.

Annons
Publicerad 2012-01-08 20:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto