Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real diskuterade flytt med van Persie

Den här kan vi nog sortera in under rubriken ”ta det med en nypa salt” – men att en sådan här uppgift dyker upp, oavsett om det har substans eller inte, är värt att notera då det sannolikt beror på att Van Persie ”bara” har 18 månader kvar på sitt kontrakt och förhandlingarna ännu inte har börjat, sägs det.

Det är Tribal football som återger en nyhet från Publicio som säger att Real Madrid varit i kontakt med Van Persie för att höra med honom hur han skulle ställa sig till en flytt till Madrid. Något som får en att reagera här är ju det faktum att Madrid inte får prata med Van Persie utan att kolla med Arsenal först eftersom han trots allt har 18 månader kvar på sitt kontrakt. De kan så klart ha talat med van Persies agent, även om det inte är vad som rapporteras. Nåja. Så länge Van Persie inte förlänger med Arsenal lär de här historierna fortsätta att dyka upp.

ANNONS
Publicerad 2012-01-09 kl 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto