Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Conte vill ha Giovinco tillbaka i Juventus

Tuttisport uppger att Juventus tränare Antonio Conte har frågat klubben om att värva tillbaka Sebastian Giovinco från Parma efter säsongen. Giovinco delägs av de båda klubbarna efter att Juventus sålde 50 procent av Giovincos rättigheter i somras för drygt 30 miljoner kronor.

Giovinco fick aldrig chansen i Juventuströjan men i Parma har han vuxit fram som en av ligans bästa spelare. Frågan är hur pass villig 24-årige Giovinco är att återvända till sin moderklubb efter sin förra tid i klubben. Dessutom ska Parma nu värdera sin del av Giovinco till runt 88 miljoner kronor, och kommer klubbarna inte överens om en övergångssumma avgör en blind budgivning var han hamnar.

ANNONS
Publicerad 2012-01-10 kl 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto