Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Rivaldo på väg till Angola

Den snart 40-årige brasilianske fotbollslegendaren Rivaldo är på väg till den angolanska ligan och klubben Kabuscorp. Klubbens president Benedict Kangamba säger att han hoppas presentera Rivaldo under morgondagen.

– Alla klubbar i Angola förstärker, vi kunde inte hamna efter. När möjligheten till att värva Rivaldo kom ville vi ta den. De säger att han är så gammal – men en spelare med kvaliteten och erfarenheten som Rivaldo har, har mer att ge till fotbollen. Och förhoppningsvis till Angola, säger Kangamba till portugisiska A Bola.

ANNONS

Rivaldos står inte under kontrakt efter sin senaste sejour i Sao Paulo och den forne VM-guldmedaljören är ännu inte redo att lägga skorna på hyllan. Han har tidigare spelat i både Uzbekistan och Grekland under karriärens senare år.

Publicerad 2012-01-12 kl 12:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto