Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tevez agent: "Han vill bara Milan"

Sillybloggen

Snart stänger transferfönstret och soppan Carlos Tevez kommer att gå mot åtminstone ett tillfälligt slut. Men än så länge får ni stå ut. Det senaste är att agenten Kia Joorabchian säger att Tevez bara har ett alternativ när det gäller en flytt.

– Tevez vill bara Milan. Vi väntar på att få reda på vad Manchester Citys intentioner är men vi har redan sagt till PSG vad de behövde veta, säger Joorabchian enligt Football Italia.

Carlos Tevez uppges ha nobbat en övergång till Paris Saint-Germain på 325 miljoner kronor.

– Om inte Carlo Ancelotti hade varit i PSG hade jag inte ens flugit dit för att tala med klubben. När det kommer till Inter har vi aldrig talat med dem, så de är inget genomförbart alternativ, säger Joorabchian.

Med dessa kommentarer skulle det troligaste alternativet vara att Tevez stannar i City eftersom klubben inte accepterat Milans bud. Milan har fortfarande en chans att värva Maxi Lopez som dock kommit överens med Fulham. Men bestämmer sig Milan för honom kommer han att hamna i Milano.

Annons
Publicerad 2012-01-22 14:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto