Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinhos ersättare - Wenger eller Löw

Sillybloggen

Real Madrid har hittat José Mourinhos ersättare. Enligt Daily Mail vill ledningen ge Arsene Wenger jobbet om portugisen slutar.

Det snackas vitt och brett om Mourinhos framtid i La Liga-laget efter de senaste skriverierna om osämja i truppen. Så sent som i veckan uttryckte sig 48-åringen luddigt när frågan kom på tal och medgav att han ”inte vet” huruvida han fortsätter på posten över nästa säsong.

Arsenals manager Arsene Wenger har samtidigt problem på sitt håll och möter starkare kritik för varje titellöst år som förs till handlingarna. Under 2009 nobbade han ett erbjudande om att ta över just Real Madrid, och Daily Mail skriver nu att hans namn åter diskuteras på Bernabéu-stadion.

Wenger ska vara förstavalet för spanjorerna, som uppges arbeta utifrån en önskelista bestående av endast två personer. Om Wenger inte går att lösa erfar Daily Mail att Real satsar på Tysklands förbundskapten Joachim Löw i stället.

Annons
Publicerad 2012-01-25 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto