Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Chelsea kan snuva United på svindyr Tiote

Newcastle betalade 3,5 miljoner pund för Cheick Tiote som gjorde succé i förra säsongens Premier League. Ivorianens framgångar har såklart fått storlagen i ligan att kasta lystna blickar mot mittfältaren, men om Newcastle ska sälja så lär de göra det dyrt. Manchester United sägs vara intresserat men prislappen på 20 miljoner pund, drygt 200 miljoner kronor, som Newcastle har satt tycks vara väl hög för United. Det gör att de nu kan komma att snuvas på mittfältaren. Enligt Daily Mail så är även Chelsea intresserat och Roman Abramovitjs plånbok har efter Champions League-vinsten blivit alltmer benägen att halas fram så nu rapporterar de att Chelsea kantänka sig att betala det Newcastle begär för Tiote.

ANNONS
Publicerad 2012-06-03 kl 20:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto