Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cole får ny Pool-chans av Rodgers – som vill ge Swansea chansen att värva Sigurdsson

Joe Cole lånades ut till Lille efter en misslyckad start på sin Liverpoolkarriär. Under sitt år i Lille har han gjort nio mål och tre assist och är nu sugen på revansch i Liverpool, och nye tränaren Brendan Rodgers håller dörren öppen.
– Han har gjort det bra här och har chansen att komma tillbaka och visa vad han går för.
Samtidigt så är det ovisst om huruvida Brendan Rodgers kommer att värva Gylfi Sigurdsson till Liverpool. Sigurdsson gjorde succé i Swansea förra säsongen när han var utlånad av Hoffenheim, och Swansea var överens med tyskarna om en permanent övergång när Rodgers försvann till Liverpool. Sedan dess har förhandlingarna stått stilla. I avtalet mellan Liverpool och Swansea som skrevs när Rodgers bytte klubb står det att man inte får värva från Swansea p 12 månader, men då Sigurdsson aldrig skrev på för Swansea så kan Liverpool värva honom. Men nu säger Rodgers att han tycker att Swansea, som nyligen gjort klart med Michael Laudrup som tränare, ska få chansen att värva Sigurdsson, och att han i alla fall bör lyssna på Swanseas erbjudande

Publicerad 2012-06-15 kl 13:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons