Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Laudrup vill värva Bendtner till Swansea

Danske Michael Laudrup har tagit över Premier League-laget Swansea efter Brendan Rodgers, som värvades av Liverpool. Enligt Daily Mirror vill Laudrup nu värva sin landsman Nicklas Bendtner till klubben.

Bendtner tillhör Arsenal men har under den gångna säsongen spelat på lån i Sunderland. Anfallaren gjorde två mål i Danmarks 2-3-förlust mot Portugal i den andra gruppspelsomgången i EM, och tros vilja lämna Arsenal där han har många forwards före sig i A-lagskön.

Publicerad 2012-06-16 kl 16:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons