Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ivanovic vill ha Modric till Chelsea

Branislav Ivanovic vill att Luka Modric ska välja Chelsea. Modric spås av många lämna Tottenham i sommar och några av klubbarna som nämnts som intressant är Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Barcelona och många därtill.
Chelseas back Ivanovic håller tummarna:
– Jag vet inte så mycket mer än vad jag läser i tidningarna. Jag vet att det fanns ett intresse tidigare och Chelsea som lag behöver den spelartypen. Han skulle passa in snabbt och göra truppen starkare, säger han.

Publicerad 2012-06-26 kl 14:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons