Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real vill ha Modric – kan erbjuda kvarts miljard och Sahin i utbyte

Det surrar så mycket rykten kring Luka Modric att surret är på väg att övergå i ett dån. Manchester United, PSG och Chelsea är alla sugna men det ser ut att vara Real Madrid som leder rejset. De spanska mästarna sägs vara överens med Modric om ett kontrakt och ska nu bara komma överens med Tottenham om ett pris. Londonklubben vill ha rejält betalt, det har talats om en prislapp på upp till 500 miljoner kronor. Enligt välkände journalisten Guillem Balague så kan dock den summan bli lägre för Madrid om man tillsammans med 250 miljoner kronor dessutom skickar Nuri Sahin till Tottenham.

Det som möjligtvis kan vara en nackdel för Real är att Modric inte känner sig säker på en plats i startelvan, något som antagligen är mer givet i exempelvis Manchester

Publicerad 2012-06-27 kl 14:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons