Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten bekräftar: "Har pratat om Kaka med Milan"

Sillybloggen

Milanfansens drömvärvning kan vara på gång. Kakas agent bekräftar att samtal förs om den brasilianske stjärnans övergång.
– Jag har pratat med klubben, men mer avslöjar jag inte, säger Gaetano Paolillo.

Innan Ricardo Kaka skrev på för Real Madrid betraktades han som en av världens absolut bästa spelare i Milan. Han bar klubbens offensiv på sina axlar och blev mycket saknad av supportrarna efter flytten till Spanien 2009.

Nu har Real Madrids andretränare Aitor Karanka bekräftat att man försöker att hitta en framtida lösning för Kaka, som ska passa såväl mittfältaren som klubben. Många tolkar det som att en försäljning är nära och de ryktena lär knappast bli svalare av onsdagens rapporter från Sky Sport Italia. Enligt tv-kanalen befinner sig agenten Gaetano Paolillo i Milano för att diskutera en affär med Milans vicepresident Adriano Galliani.

Annons

– Om vi pratade om Kaka? Ja, men mer än så avslöjar jag inte, säger Paolillo.

Galliani vill inte ge något rakt svar på Sky Sport Italias frågor.

– Vissa kärleksförhållanden dör aldrig. De kan dämpas under en tid bara för att på nytt växa sig starkare senare, säger han kryptiskt.

Publicerad 2012-07-25 17:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto