Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Andreas Granqvist på väg till Juventus

Andreas Granqvist är på väg att lämna Genoa. Enligt Gazzetta dello Sport ser nästa klubb ut att bli Juventus. Tidningen skriver att Lazio också vill ha den svenske landslagsbacken, men att det är troligast med en flytt till mästarklubben från Turin.

Juventus försvarare Leonardo Bonucci riskerar tre års avstängning då han anklagas för att vara direkt inblandad i fixade matcher efter tiden i Bari. Enligt Gazzetta dello Sport kan Granqvist ersätta Bonucci.

Tidigare har det ryktats om att Zenit och Spartak Moskva vill ha Andreas Granqvist.

/Andréas Sundberg

Publicerad 2012-08-03 kl 10:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons