Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United planerar att handla för mer än en halv miljard

Manchester United intensifierar sina värvningsförsök av Lucas och Robin van Persie. Enligt Independent planerar klubben att bränna 50 miljoner pund, drygt 525 miljoner svenska kronor, inom den närmsta framtiden.

Storklubben uppges ha vunnit kampen om Lucas med ett bud i “30 miljoner pund”-klassen, ungefär 316 miljoner kronor. Då Independent rapporterar att Sao Paulo ska ha tillåtit United att gå vidare för att förhandla med stortalangen.

Red Devils bud på van Persie är i nuläget i trakterna runt 20 miljoner pund, ungefär 210 miljoner kronor. Men de senaste dagarna har ryktena alltmer visat att Robin van Persie kan tänka sig att stanna kvar i Arsenal.

Frågan är hur bra övertalningsförmåga den gode Sir Alex Ferguson. Men i slutet av veckan kan minst ett till nyförvärv vara klart för United.

Publicerad 2012-08-06 kl 09:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons