Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

I dag kan Van Persie skriva på för Man United - i Sverige

Robin van Persie är nära en flytt till Manchester United. Juventus har länge varit med i bilden, men nu ska anfallaren tydligen ha nobbat den italienska mästaren. I dag ska Van Persie ha ringt till Juventus och informerat dem om att förhandlingarna med United är så seriösa att man snart är överens.

Manchester Evening News uppger att Van Persie redan i kväll kan sätta sig i ett privatflyg för att skriva på kontraktet med Man United. Den engelska klubben befinner sig i Sverige och om Van Persie ska skriva på i dag lär han få resa till Göteborg.

Arsenal är på träningsläger i Tyskland och på söndag väntar match mot Köln, men Manchester Evening News menar att det inte är troligt att Van Persie är Arsenals spelare då.

Publicerad 2012-08-08 kl 20:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons