POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Llorentes framtid osäker - vägrar förlänga

Efter den här säsongen går Fernando Llorentes avtal med Athletic ut. Flera klubbar uppges jaga anfallaren och bland  annat ska Juventus ha lagt ett bud på 130 miljoner kronor. En summa som Athletic tycker är låg – samtidigt som risken nu är att han går gratis nästa sommar.

– Llorente har sagt åt oss att han inte vill förlänga kontraktet med klubben. Vi säger till alla klubbar som vi ha en av våra spelare att vi inte är en säljande klubb. De måste betala spelarens lägstabudsklausul.

Enligt olika medieuppgifter ligger lägstabudsklausulen på cirka 300 miljoner kronor.

 

Publicerad 2012-08-13 kl 14:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå